Iskolánk
Miért Waldorf?
Iskolát építünk!
Jelentkezés iskolánkba
Kapcsolat
Állás
1% !!!

Állás

A Pátyi Waldorf Iskola kollégákat keres az alábbi pozícókba

Ének-zene tanár

Zenetanárt keresünk heti 4 órában a 3. és a 4. osztály zeneóráihoz 2018. szeptemberi kezdéssel.
Olyan jelentkezőket várunk, akik rendelkeznek a tantárgynak megfelelő műveltségi területen szerzett tanítói vagy a tantárgynak megfelelő szakos tanári (főiskolai vagy egyetemi) végzettséggel. Előny az akkreditált pedagógus-továbbképzésen szerzett Waldorf-pedagógusi képesítés vagy nyitottság a Waldorf-pedagógusi továbbképzésen való részvételre.

A jelentkezéseket önéletrajzzal, motivációs levéllel és a végzettséget igazoló dokumentumok másolatával a matyus.gyongyi@patyiwaldorf.hu emailcímre várjuk.


Angol nyelvtanár

Angoltanárt keresünk heti 9 órában az 1., 3., 4. és az 5. osztály angolóráihoz 2018. szeptemberi kezdéssel.

Olyan jelentkezőket várunk, akik rendelkeznek a tantárgynak megfelelő szakos tanári (főiskolai vagy egyetemi) végzettséggel. Előny az akkreditált pedagógus-továbbképzésen szerzett Waldorf-pedagógusi képesítés vagy nyitottság a Waldorf-pedagógusi továbbképzésen való részvételre.

A jelentkezéseket önéletrajzzal, motivációs levéllel és a végzettséget igazoló dokumentumok másolatával a matyus.gyongyi@patyiwaldorf.hu emailcímre várjuk.


Iskolatitkár

A Pátyi Waldorf Iskola iskolatitkárt keres 6 órás munkarendbe 2018. augusztusi kezdéssel.

Iskolatitkárként olyan jelentkezőt várunk, aki jó kommunikációs képességgel és megfelelő számítógépes kompetenciákkal rendelkezik, valamint az adminisztráció mellett segítőkészen fordul az iskola működtetésének egészéhez.

A jelentkezéseket szakmai önéletrajzzal, motivációs levéllel és a végzettséget igazoló szkennelt dokumentumokkal a matyus.gyongyi@patyiwaldorf.hu emailcímre várjuk.


© 2014 Pátyi Waldorf Iskola PWI
powered by Z3 BUILDER