Iskolánk
Miért Waldorf?
Iskolát építünk!
Jelentkezés iskolánkba
Kapcsolat
Állás
1% !!!

Állás

A Pátyi Waldorf Iskola kollégákat keres az alábbi pozícókba

Osztálytanító

Lelkes, a Waldorf-pedagógia iránt elkötelezett osztálytanító jelentkezését várjuk a 2019. szeptemberében induló elsős osztályunk számára.

Felmenő rendszerben kiépülő - a 2019/20-es tanévben 6 osztállyal működő - iskolánk falusi környezetben található, a Széll Kálmán térről könnyen megközelíthető helyen.

Olyan jelentkezőket várunk, akik
- általános iskolai vagy középiskolai tanári, tanítói, konduktor-tanítói vagy gyógypedagógusi végzettség mellett Waldorf-osztálytanítói képesítéssel rendelkeznek, vagy
- magyarországi, illetve külföldi Waldorf-pedagógusképzésen szerzett Waldorf-osztálytanítói képesítéssel rendelkeznek, vagy
- általános iskolai vagy középiskolai tanári, tanítói, konduktor-tanítói vagy gyógypedagógusi végzettséggel rendelkeznek és nyitottak a Waldorf-pedagógia szemléletére, valamint vállalják a Waldorf-képzés elvégzését.

A jelentkezéseket önéletrajzzal, motivációs levéllel és a végzettséget igazoló dokumentumok másolatával a matyus.gyongyi@patyiwaldorf.hu emailcímre várjuk.


Angol nyelvtanár

Angoltanárt keresünk heti 9 órában az 1., 3., 4. és az 5. osztály angolóráihoz.

Olyan jelentkezőket várunk, akik rendelkeznek a tantárgynak megfelelő szakos tanári (főiskolai vagy egyetemi) végzettséggel. Előny az akkreditált pedagógus-továbbképzésen szerzett Waldorf-pedagógusi képesítés vagy nyitottság a Waldorf-pedagógusi továbbképzésen való részvételre.

A jelentkezéseket önéletrajzzal, motivációs levéllel és a végzettséget igazoló dokumentumok másolatával a matyus.gyongyi@patyiwaldorf.hu emailcímre várjuk.


 

© 2014 Pátyi Waldorf Iskola PWI
powered by Z3 BUILDER